LIVESTREAM - Liv Purplefield

 
Watch live video from lellamountainfield on www.twitch.tv

Event med älskade PF

Idag hade jag och Bells vårat event med fina fjädrar.
Vi började med en terräng ritt som tog ca. 10-15 minuter. Därefter så tävlade vi lite i gröndalsskogen efter en maaaassa fatal och avstängda datorer.
 
Men eventet blev klart, och alla gillade det som tur var, även fast det inte gick som planerat med alla dessa galna fatal.
 
 
 
 
 
 
 
Men nu har vi iallafall skickat in till support och jag hoppas dom fixar detta någon gång. Blir verkligen så frustrerad!
 
Men jaja.
Imoron blir det att försöka hitta brev som jag aldrig kan få lämna.
Hare gött pepz
 
 
 
 
En bild från när jag, bells och fina Sofia Pinewood var ute och myste <3
 
 

.....

Jag har ingenting mer att säga om detta event. Det var så kaosat med massor av fataler. Alla fick fatal minst 3 gånger och det var så så så jobbigt eftersom att det då tog längre tid och allt blev så förvirrat. Nu tycker jag att sso ska fixa detta med fataler, och eftersom att folk får stänga av datorn som förstör den pågrund av konstiga fatal så tycker jag att dom ska ta tag i det nu och inte på onsdag eller så. Jag tänker inte sitta och betala i månaden för ett spel som inte ens funkar som det ska. Jag tappar suget totalt när det håller på såhär. Men iallafall, älskade klubbmedlemmar tyckte det var kul även fast det va kaosat. Så jag och Liv ska fundera på att hålla det igen! Eftersom att jag är väldigt väldigt arg just nu så tänker jag inte ens försöka fortsätta skriva, vi hörs senare, inatt eller imorgon!
 
BILDER AV LIV PURPLEFIELD OCH BELLA MOUNTAINFIELD, COPYRIGHT!
INGA BILDER FÅR LÅNAS UTAN ATT FRÅGA OCH ABSOLUT ALDRIG ÄNDRARS OM UTAN FRÅGAN OCH ETT ACCEPTERANDE AV NÅGON AV OSS. Light Brown Pointer