Frågesport

Igår hade Zoe Sweetgirl event. Nämligen en frågesport om henne och om några spelare.
Det var blandade frågor, om hur många hästar Katarina Silvernest har, vilken spelar är "kändast" på sso m.m.
 
Självklart var snabbhänta Lina vinnaren med (jag tror) 13 poäng. 2:a kom ju självklart mästaren, Liv, med hela 8 pöäng. I knoow! ;)
Alla andra är så dåliga, right?
 
Idag ska vi hitta de springglada tvillingarna Swordstones. Första gången som jag kommer vara med så det känns som om det kommer bli något roligt! :D
Man kan vinna ett pris också, nämligen erfaren ryttare, det ni! c;
 
 
Igår så hade jag lite tråk. Ingen var inne, inte ens någon av mina vänner. Så jag bestämde mig för att fota Manne lite. :)
 
 
 
 
 
 
 
 
Där fick ni en liten bildbomb. Hope you guys like it! :D
 
 
 

JAG HAR INTE

BLOGGAT FÖR ATT.... Jag inte spelat. Förra veckan var det mycket med skolan och jag sov borta osv osv, så var ganska frånvarande, eftersom att det är min födelsedag idag så har jag firat ganska mycket i helgen och varit borta mycket osv. I veckan vet jag inte hur det kommer bli, jag har prao och måste upp 6, 2 timmar innan jag brukar gå upp. Sen kommer jag hem 4. Så vi får se hur många event jag orkar med denna veckan! Men jag hoppas på alla :) har inte så mycket att skriva, mer än att vi lär höras!
Tove är min idol<3
 

Livestream :)

 
Watch live video from lellamountainfield on www.twitch.tv
/div>
BILDER AV LIV PURPLEFIELD OCH BELLA MOUNTAINFIELD, COPYRIGHT!
INGA BILDER FÅR LÅNAS UTAN ATT FRÅGA OCH ABSOLUT ALDRIG ÄNDRARS OM UTAN FRÅGAN OCH ETT ACCEPTERANDE AV NÅGON AV OSS. Light Brown Pointer