Chrome Pointer

Vilda Hilda

Igår gick träningarna med Hilda väligt bra, förutom i slutet då båda tappade koncentrationen. Hon blev väldigt rädd för det mesta och det blev bara jobbigt tillslut, men vi tränade klart ialafall. Idag körde vi sista racet och hon är nu klar! för ett tag iallafall, sen ska vi börja hårdträna igen. Nu medans Hilda vilar har jag börjat träna Aspekt, vi var inne i ridhuset och sedan så tränade vi lite terräng. Man märker väldigt tydligt att han inte gillar hoppning då det inte gick bra alls idag. Han rev nästan alla hinder, och slog i på terrängen. Vilket är väldigt väldigt tråkigt. Det var även event idag med bästa Platinum Feathers, och idag var det Ellie's tur så det var dressyr på schemat. Hilda fick vara med denna gång då jag vet att vi behöver träna på dressyren. Det var ett väldigt väldigt roligt pass på ungefär 45 minuter, och Hilda lyssnade faktiskt väldigt bra. Jag är stolt över henne. Dock under uppvärmingen i början så blev Hilda ganska stressad då man fick rida lite hur man ville, men hon lungnade ner sig efter att vi gått in på volter.
Lite bilder från igår. Träningen i Dino är verkligen en favoritbana! den är så mysig men favoriten är nog fortfarande jorvikstallets elittävling. Om den nu heter så. Det är både hinder och terräng vilket jag tycker är väldigt bra då vi verkligen behöver träna mer på det.
 
 
Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


BILDER AV LIV PURPLEFIELD OCH BELLA MOUNTAINFIELD, COPYRIGHT!
INGA BILDER FÅR LÅNAS UTAN ATT FRÅGA OCH ABSOLUT ALDRIG ÄNDRARS OM UTAN FRÅGAN OCH ETT ACCEPTERANDE AV NÅGON AV OSS. Light Brown Pointer