Chrome Pointer

I'M BACK!

...Roligare än innan, haha lögn! nejmen såja, tänkte börja blogga igen, fixa headern till bloggen och så vidare. det har varit lite upp och ner med både spelandet och bloggandet. Men nu back on top. Hur kul? Aja, Jag har börjat på headern, det finns en tjuvkik på min instagram Bellamountainforest, för den som vill se ;) Jag har äntligen blivit level 16 och har äntligen fått uppdrag igen, i slutet på level 15 så fanns det inga uppdrag så jag blev gillad med solens cirkel och fick uppdrag då, äntligen. och nu måste vi även byta från vinter till sommar, det är ganska så bråttom, haha. Men jag jobbar på det, har ju även massa annat att göra, måste spela, gå i skolan, sova, plugga osv. Men sakta går det framåt iallafall, så snart är den nog uppe och en helt ny design! så det inte bara syns 3 inlägg varje gång, utan flera stycken! Är det någonting by the way som ni vill att vi ska skriva upp? till exempel outfit eller något sådant? tips om något? skulle vara kul att veta :) nej nu får ni bilder istället. Massor med bilder eftersom jag varit borta haha. 
Vi hade även secret valentine i klubben, vilket gick ut på att man skulle vara lite extra snäll mot någon i klubben, jag fick Molly, vi fick en vecka på oss, från onsdag till onsdag alltså även över alla hjärtans dag. tyvärr var inte jag och Molly inne samtidigt om hon ens varit inne, men några snälla ord fick hon iallafall. Sen kunde jag ju inte ösa på med komplimanger för annars skulle jag ju avslöjat att det var jag, för det heter ju secret valentine ;) på alla hjärtans dag så gick jag även på ''dejt'' med Ruth, en tjej från klubben, dock blev det inte så länge för det var ganska sent och jag var trött, men vi fikade lite iallafall. Det var mysigt!
det här är en av mina favoritoutfits *.* men just nu använder jag bar min blåa tävlingsoutfit :)
 
tänker inte tråka ut er mer! men kommer blogga minst en gång per dag nu!
 
 
 
Hedvig Faststorm

Kul att ni ska börja blogga igen! Och kul med ny header. Hade varit kul om du visar lite outfits ja, skriver vart man kan köpa grejerna osv. (Y)

Svar: då ska jag fixa det! :D /Bella
forestfield.blogg.se

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


BILDER AV LIV PURPLEFIELD OCH BELLA MOUNTAINFIELD, COPYRIGHT!
INGA BILDER FÅR LÅNAS UTAN ATT FRÅGA OCH ABSOLUT ALDRIG ÄNDRARS OM UTAN FRÅGAN OCH ETT ACCEPTERANDE AV NÅGON AV OSS. Light Brown Pointer