Chrome Pointer

Lång natt med följande dag

Denna dag har varit hyvsat seg... Jag dog ut runt 3 inatt för att träna Manne, han är nu så fulltränad det bara går. Jag önskar att jag kunde forsätta, men han går inte att träna mer.
Runt 5 blev jag klar med Manne och valde att små tävla lite med Burre. Han var jätte fin just inatt. Sprang på som en tok, som om att han inte var en pensionär alls.
Jag kände att det var dags att få lite sömn så man kunde tävla med Örnen och Manne senare idag. 
Dagen började bra. Jag körde dagens första tävling med Örnen. Han var hur fin som helst från start till mål. Han gör allt man beger av honom. Sen runt halv 7 tiden var det dax för Örnen igen. Lika fin som loppet innan. Men han var lite segare dock. Vet inte hom han bara var trött ifrån loppet innan. Men ska ha ett litet extra öga på honom. Vanligt vid brukar det ju inte vara något, men man ska aldrig vara för säker på att det inte är något!
Lite senare ikväll så är det dags för Burre att köra sitt race. Han som älskar dessa race. Så blir Fort Pintas Cahmpionat. Me no like och inte Manne heller, men sånt är söndagslivet! :P
Men om vi ska ta dagen från början till slut. Jag kunde inte sova på hela natten, så pigg som jag och Manne var, så stack vi ut och tränade lite. Desamma gjorde jag därefter med Burre, men bara lite små tävlingar då han är en sån gammal gubbe. Jag red tillbaka till stallet för att pyssla om hästarna och sedan sova i 3 timmar något sånt. Därefter var det upp och hoppa för att träna Fulisen (Tornado). Även han kändes fin, lite seg. Men så blir det när man går i hagen och gottar sig.
Nu ska jag dra med mig min kompis för lite foton på mig och Burre och Örnen. Ha det så bra så länge!
 
Ur perspektiv: Att sitta i sadeln på Örnen
 
 
Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


BILDER AV LIV PURPLEFIELD OCH BELLA MOUNTAINFIELD, COPYRIGHT!
INGA BILDER FÅR LÅNAS UTAN ATT FRÅGA OCH ABSOLUT ALDRIG ÄNDRARS OM UTAN FRÅGAN OCH ETT ACCEPTERANDE AV NÅGON AV OSS. Light Brown Pointer